weblancer.eu

SEO pentru incepatori: 3 lucruri despre Google

Ultima actualizare: 09.04.2014 01:59
SEO pentru incepatori: 3 lucruri..

Acesta este cel mai popular website din lume si atrage un miliard de vizitatori în fiecare luna. Mai mult de 12 miliarde de interogari de cautare sunt trimise prin intermediul motorului de cautare în fiecare luna È™i există mai mult de 14 milioane de website-uri conectate la instrumentul de statistica Google Analytics.
Vorbim, desigur, despre Google.

Fie ca afacerea dumneavoastra are o prezenta web bine promovata sau sunteti in curs de dezvoltare pe spatiul virtual, Google este probabil cel mai important aspect de luat in vedere pentru construirea imaginii afacerii dumneavoastra in mediul online.

Vrem sa va ajutam sa va concentrati pe cinci concepte importante despre Google pe care probabil nu le cunosteti, dar sunt cruciale pentru strategia de marketing a afacerii dvs. in mediul online.

#1 Google este intr-o continua schimbare

Nivelul de fluiditate, ritmul de crestere ÅŸi diversitatea de care aceasta companie da dovada este incredibila. Nu veti vedea niciodata Google stagnand.

Google este intr-o continua schimbare si mereu ne pregateste ceva nou. De curand au anuntat un nou produs numit ‘Google Compute’, pasind astfel in ring alturi de rivali precum Apple si Amazon pentru suprematia din domeniul Cloud Computing.

Ok, dar despre Google Search (Cautare)? Aceasta este piatra de temelie a imperiului Google. In fiecare an, Google face aproximativ 500 de modificari si update-uri doar la algoritmul motorului de cautare. Multe dintre aceste modificari nu le observam, insa periodic observam schimbari de design si nu numai ale primei pagini.

Probabil ne-ar lua ceva timp sa intelegem pe deplin modificarile algortimului motorului de cautare, insa un lucru este cert: trebuie sa ne adaptam schimbarilor daca vrem sa beneficiem pe deplin de search engine marketing.

#2 Competitorii dumneavoastra folosec Google

Acest lucru este interesant, desi oarecum evident, doarece acelasi principiu se aplica si companiei dvs chiar daca in prezent nu beneficiati de o prezenta online. Puteti paria faptul ca majoritatea (daca nu toti) dintre competitorii dvs directi se intrec pentru o expunere cat mai buna pe Google, fie in mod Organic fie prin anunturi Pay-Per-Click (platite).

Daca afacerea dumneavoastra are un site web dinamic, bine optimizat SEO ÅŸi intretinut periodic cu continut unic de calitate, atunci ati facut deja un pas inainte. Cu toate acestea, majoritatea antreprenorilor prefera doar expunerea prin anunturi Pay-Per-Click (platite). Total gresit din puctul nostru de vedere.

#3 Optimizare pentru dispozitivele mobile

Optimizarea pentru dispozitivele mobile nu mai este opÈ›ională – Odată cu lansarea algoritmului Hummingbird, este din ce în ce mai greu pentru site-urile care nu au o strategie de mobil să primească un page rank bun din partea Google. Prin urmare, investirea în astfel de strategii este esenÈ›ială