weblancer.eu

De ce sa ne alegeti pe noi

Suntem o firma serioasa de web design din Bucuresti, alcatuita dintr-o echipa tanara si dinamica, ce se ocupa cu crearea de site-uri web profesionale si aplicatii de mobil Android.

Putem cu mandrie sa spunem ca suntem capabili sa dezvoltam orice tip de website profesional. Demonstram aptitudinile noastre de creare site web  pornind de la realizare site de prezentare optimizat seo, creare magazin online profesional, realizare site de reduceri si ajungand la platforme web complexe cum ar fi realizare site anunturi (generale, imobiliare sau auto), realizare agregatoare online de produse sau orice website la cererea clientului.

WebLancer vs. 70% din agentiile de web design

Putem cu mandrie sa spunem ca suntem programatori web in adevaratul sens al cuvantului. Livram site-uri web care au la baza un framework propriu foarte bine optimizat pentru motoarele de cautare (SEO), securizat, fara erori de programare si cu rapiditate in executie.

Majoritatea agentiilor de web design executa (in principiu) doar site-uri de prezentare si magazine online pe framework-uri opensource intr-un timp foarte scurt, insa intampina mari dificultati cand clientul vine cu o cerinta pentru care acestea(agentiile) nu gasesc module gata facute sau trebuiesc modificate din pricina faptului ca nu au cunostinte de programare web. Acela este momentul in care clientii care nu au facut-o deja apeleaza la noi.

Echipa noastra de programatori web este capabila sa satisfaca orice cerinta ce tine de web developing.

Site-uri de mobil (iOS, Android) & Aplicatii de mobil Android

Dezvoltam website-uri compatibile cu platformele mobile(iOS, Android) precum si Aplicatii de mobil.

Versiunea de mobil a site-ului implica un cost separat intrucat de mai realizeaza un design web separat adaptabil diverselor rezolutii ale ecranelor device-urilor din ziua de azi.

Dezvoltam si aplicatii de mobil Android la cele mai bune preturi de pe piata.

Nu ezitati sa ne contactati in caz ca aveti vreo idee si doriti sa o transpuneti intr-o aplicatie de mobil sau site web.

Doriti sa aveti propriul site web sau aplicatie de mobil?
De ce sa lucrati cu noi?
Chiar stim sa programam, nu doar sa instalam o tema pe o platforma
Livram doar site-uri cu platforma de administrare a continutului (CMS)
Livram doar site-uri profesionale la cel mai bun pret din piata
Beneficiati de un site cu design unic, conform identitatii firmei dvs
Livram website-uri compatibile cu platformele mobile (iOS, Android)
Oferim suport tehnic avansat 24/7 in caz ca ceva nu merge bine
Fiti mereu informat
Abonati-va la newsletter si va vom notifica cand vom veni cu noutati.